Velg en side

Hos Moi – unikt spisested i Kristiansand

Er du på utkikk etter spisesteder i Kristiansand? Da trenger du ikke lete lenger. Hos Moi har den aller beste beliggenhet på Fiskebryggas solside og mesterkokken Trond Moi på kjøkkenet. 

I sommersesongen finnes det ikke noe bedre enn å sitte i vår uteservering og kjenne solen varme, og kikke på båtene som tøffer forbi mens du nyter noe iskaldt i glasset, kombinert med en av våre kortreiste delikatesser. Og om høsten og vinteren har restauranten en lun og koselig atmosfære med blant annet kunst av Kjell Nupen, og en meny som vil tilfredsstille selv den mest kresne ganen. 

Hos Moi har et eget Seaside rom med unik nærhet til sjøen, og et eget Lysthus. Hos Moi er også et av få spisesteder i Kristiansand som både kan gi deg en følelse av å være på internasjonal ferie, samtidig som restauranten ligger få minutters gange fra Kilden teater og konserthus, Nupen-parken, eller Kristiansand sentrum med shopping og andre aktiviteter.

Mat fra hjertet får du hos vårt spisested i Kristiansand

På kjøkkenet tryller Trond Moi og hans kjøkkenteam fram nydelig internasjonal brasseriemat med lokale råvarer av den høyeste kvalitet, og selvfølgelig dukker det også opp andre godbiter fra hele verden. Alle retter på menyen kommer selvfølgelig også med Trond Mois særegne signatur og kjærlighet, som ingen andre spisesteder i Kristiansand kan skilte med. 

For etter rundt 40 år som profesjonell kokk er ikke Trond Mois lidenskap for mat og gode råvarer blitt noe mindre. Han lar seg fremdeles drive av sin nysgjerrighet og kreativitet når han skaper de deiligste retter, og hele tiden med fokuset på at akkurat du skal få en god matopplevelse når du besøker spisesteder i Kristiansand. Når du lager mat fra hjertet kan det ikke bli feil. Som Trond Moi pleier å si til sønnen sin: «Smil til maten, så smiler maten til deg.»

Skatter fra vinkjelleren

I tillegg til de deiligste retter satt sammen av Trond Mois håndplukkede ingredienser, har vi også et fantastisk vinkart. Ikke være redd hvis ikke du er en typisk vinkjenner, for vår dyktige betjening har den nødvendige vinkunnskapen som trengs for å lose deg trygt fram til et vinvalg som vil passe både smaksløkene dine, og maten du bestiller. Vårt unike vinkart har stor variasjon og inneholder smakfulle vinskatter for deg som ikke er så bevandret i vinverden og som ønsker en god vin til overkommelig pris, og til deg som er vinekspert og er ute etter noe skikkelig spesielt. 

Drikker du ikke alkohol har vi et variert utvalg leskende alkoholfrie drikker også. Menyen er sesongbetont og endrer seg i tråd med årstider og tilgjengelige råvarer. Lurer du på hva som befinner seg på menyen og på vinkartet akkurat nå, sjekk ut menyen på hjemmesiden. Og følg oss gjerne på Facebook og Instagram for oppdaterte nyheter og tips.

Kundeklubb

Hos Moi ønsker å skille seg ut fra andre spisesteder i Kristiansand på flere måter. Vi har blant annet vår egen kundeklubb hvor du kan oppleve alt fra spesielle fordeler og tilbud, til muligheten for å delta på sjampanjesmaking, vinkurs og kokkekvelder med Trond Moi. Vi legger til rette for det du måtte ønske som bobler med jentene, eller kanskje kokkekveld med gutta hvor du lærer å steke en skikkelig god biff. Eller kanskje du er interessert i franske spesialiteter, eller asiatiske smaker. Meld deg inn i dag og fortell oss hva du er interessert i, og hva du ønsker fra spisesteder i Kristiansand.

Feiringer og arrangementer

Vi håper vi kan ta del i både store og små begivenheter i ditt liv, enten med venner eller med familien din. Har noen bursdag, bryllupsdag, eller et annet type jubileum kan vi gjøre feiringen ekstra spesiell. Og planlegger du noe spesielt med kunder, eller for ansatte i bedriften din kan vi lage et skikkelig bra opplegg. Hvis du er på utkikk etter spisesteder i Kristiansand som tilbyr full pakke, og som gir deg en opplevelse rundt maten, så håper vi du velger oss blant alle andre spisesteder i Kristiansand. 

Alle som jobber Hos Moi, både i og utenfor kjøkkenet, ønsker først og fremst at du som gjest føler deg spesiell og ivaretatt. Vi har det største fokuset på at du skal oppleve en service utenom det vanlige, i tillegg til eksepsjonell mat og drikke. Vi håper også at når du drar gleder du deg allerede til neste besøk, og fortsetter å velge oss blant alle spisesteder i Kristiansand. Velkommen!