Velg en side

Hos Moi – Din restaurant i Kristiansand

Vårt mål er å gi deg en matopplevelse utenom det vanlige i stemningsfulle lokaler med uforglemmelig service. De siste årene har Kristiansand fått et variert utvalg spisesteder med mat fra alle verdenshjørner, og Hos Moi har ambisjoner om å være ditt førstevalg når du skal velge restaurant i Kristiansand.

Vår restaurant i Kristiansand har unik beliggenhet i solsiden på Fiskebrygga med gåavstand til både gågata med shopping og kulturopplevelser som Kilden teater og konserthus. Kombiner gjerne et måltid hos oss med andre aktiviteter, eller ta en helaften hos oss.

Trond Moi har laget mat profesjonelt i 40 år, men lidenskapen for kokkekunsten og gode råvarer er like sterk som da han startet i kokkeyrket. Han drives av nysgjerrighet og lager mat fra hjertet med inspirasjon fra alt fra det franske til det asiatiske kjøkkenet, med fokus på råvarer av den høyeste kvalitet, gjerne kortreist – av og til så nærme som fra egen hage. På menyen til Hos Moi finner du internasjonal brasseriemat med lokale råvarer av topp kvalitet som hovedingredienser, men det blir også innslag av andre godbiter fra hele verden.

Vår restaurant i Kristiansand

I sommersesongen finnes det ikke noe bedre enn å sitte i vår uteservering, som praktisk talt befinner seg på vannet, mens du nyter kortreiste og internasjonale delikatesser. Båtene tøffer forbi, sola glitrer i vannet, og du kan senke skuldrene med noe godt og kaldt i glasset.

Høst og vinter kan vi by på lun og koselig hygge inne i restauranten, enten i vårt Seaside rom med unik nærhet til sjøen, eller i Lysthuset. Vår unike restaurant i Kristiansand har kunst av selveste Kjell Nupen, originalt interiør, og alt du måtte trenge for en hyggelig kveld med familien, din kjære, dine kollegaer, eller med gode venner.

Noe godt i glasset

En god restaurant i Kristiansand må selvfølgelig også ha en velfylt vinkjeller, og vi har til enhver tid et variert vinkart. Er du ute etter noe lettdrikkelig som passer til maten, eller en riktig spesiell vinopplevelse som vil blåse smaksløkene av banen, vil vår dyktige betjening guide deg i riktig retning. Og er du over gjennomsnittet interessert i god vin har vi garantert noe som vil begeistre deg også. Vi har vinskatter i mange ulike prisklasser, og noen fine alkoholfrie godbiter også hvis det skulle være ønskelig.

Menyen er selvfølgelig stadig i endring med årstider og tilgjengelige råvarer, og vi bruker mye tid på å sette sammen spennende retter som gjør at du får lyst til å komme tilbake igjen og igjen. Lurer du på hva som er på menyen akkurat nå ligger menyen på nettsiden, og for å holde deg oppdatert følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Meld deg inn i kundeklubben

Trond Moi elsker å dele sin entusiasme for mat og han er deler raust med både kunnskap, oppskrifter, råd og tips. Vi er eneste restaurant i Kristiansand hvor du faktisk har mulighet til å gå på kurs hos mesterkokken selv, og vi lover at det er både gøy og lærerikt. Så meld deg inn i kundeklubben i dag, for i tillegg til at du får muligheten til å få spesielle fordeler og tilbud, er det en rekke aktiviteter og arrangementer du kan delta på som sjampanjesmaking, vinkurs for nybegynnere, kokkekveld med gutta, eller bobler med jentene. Ved å melde deg inn i kundeklubben har du også muligheten til å påvirke innholdet. Dette vil du ikke gå glipp av.

Eksepsjonell service

Vi ønsker å være en del av både store og små begivenheter i livet ditt, enten det er feiringer, jubileer, eller andre fine stunder. Hvis du er ute etter en restaurant i Kristiansand som kan skape en spesiell ramme rundt for eksempel en bursdag, eller et kundemøte hjelper vi deg gjerne med å lage et opplegg du og dine gjester sent vil glemme. Uansett hva du er ute etter vil vi gjøre vårt beste for å oppfylle dine ønsker. 

Alle våre medarbeidere både i og utenfor kjøkkenet, står klare for å yte eksepsjonell service, i tillegg til at du får en fabelaktig kulinarisk opplevelse. Vi ønsker at alle våre gjester skal føle seg ivaretatt og spesielle, og at når du skal velge en restaurant i Kristiansand så velger du Hos Moi. 

Håper vi sees snart i vår restaurant i Kristiansand!