Velg en side

Hos Moi – på fiskebrygga i Kristiansand

Er du ute etter en skikkelig hyggelig aften, enten med venner, familie, eller jobben, garanterer Hos Moi at du får en strålende kulinarisk opplevelse i våre lokaler på fiskebrygga i Kristiansand. Vi er kanskje ikke helt objektive, men etter vår mening er det Norges vakreste fiskebrygge, og Hos Moi ligger nydelig plassert på fiskebryggas solside. Vårt deilige uteareal er plassert rett på vannet hvor du kan sitte og nyte utsikten, båter som tøffer forbi i Gravane-kanalen og solstrålene som glitrer i vannet. Om høsten er det også nydelig å sitte inne i vår lune restaurant mens du opplever kveldssolen, eller solnedgangen og nyter en av våre utsøkte delikatesser og forfrisker ganen med god drikke.

Fiskebrygga i Kristiansand ble innviet i 1936, men gjennomgikk en omfattende byggevirksomhet på 90-tallet som har ført til at fiskebrygga har blitt både en attraksjon og et fantastisk oppholdssted for både lokalbefolkningen og turister. Fiskebrygga i Kristiansand har nær beliggenhet til både Kristiansand sentrum, Odderøya og Kilden teater og konserthus, og det er derfor perfekt å kombinere et deilig måltid Hos Moi med alt fra shopping til teaterbesøk.

Vårt mål er å gi deg en opplevelse utenom det vanlige som stimulerer alle sansene, og som gjør at du alltid går herfra med et smil om munnen, og et ønske om å besøke oss igjen. Hos Moi har ambisjoner om å være ditt førstevalg når du velger spisested, og vi ønsker å være et sted hvor du kan skape gode minner. Og som seg hør og bør på en fiskebrygge, serverer Hos Moi på Fiskebrygga i Kristiansand selvfølgelig både fisk og skalldyr av den høyeste kvalitet. Men ikke vær redd, vi har selvfølgelig deilige delikatesser som gir vann i munnen for både kjøttetere og vegetarianere også.

Stjernekokken Trond Moi

Trond Moi har laget mat profesjonelt i over 40 år, og han er lidenskapelig opptatt av å skaffe de beste råvarene sesongen har å by på, gjerne kortreist. På menyen til Hos Moi på fiskebrygga i Kristiansand finner du internasjonal brasseriemat med lokale råvarer av topp kvalitet som hovedingredienser, men også med inspirasjon og innslag fra andre verdenshjørner. Selvfølgelig alltid med Trond Mois egen touch. Vi lover at du ikke blir skuffet. Sjekk ut hvilke av sesongens fristelser som står på menyen akkurat nå.

Trond Moi elsker å dele sin entusiasme for mat og han er deler raust med både kunnskap, oppskrifter, råd og tips. Vi er den eneste restauranten i Kristiansand hvor du faktisk har mulighet til å gå på kurs hos mesterkokken selv, og vi lover at det er både gøy og lærerikt. Så meld deg inn i kundeklubben i dag, for i tillegg til at du får muligheten til å få spesielle fordeler og tilbud, er det en rekke aktiviteter og arrangementer du kan delta på som kokkekveld med gutta, bobler med jentene, eller en inspirerende og lærerik sopptur om høsten. Dette vil du ikke gå glipp av.

Wine O’ Clock

Lidenskapen for mat brenner like varmt for vin. Hos Moi har en av Kristiansands mest velfylte vinkjellere. Fra en lett vin som passer til maten, til de helt spesielle vinene for den kresne vinkjenneren – vi har kvalitetsvin i mange ulike prisklasser til alle anledninger. Er du usikker på hvilken vin du skal velge til ulike typer mat, står vår dyktige betjening alltid klare til å hjelpe deg. Har du lyst til å lære enda mer om vin, kan vi også anbefale et av våre populære vinkurs.

Som Kong Edvard Vll så fint sa det:
«Vin er ikke bare noe man drikker. Man lukter på den, observerer den, smaker den, nipper til den – og man snakker om den.»

Fun fact: Visste du at folk i Norge drakk vin fra områdene ved Rhinen og Bordeaux allerede i middelalderen? Både smak og produksjonsmetoder har selvfølgelig endret seg med årene, men uansett er det mye historie og lange tradisjoner i hver dråpe vin.

Samlingssted i Kristiansand

Hos Moi på fiskebrygga i Kristiansand danner den perfekte rammen for store og små begivenheter, til både privatpersoner og bedrifter. Har du lyst til å arrangere noe spesielt for familien, kjæresten, favorittkunden, eller ansatte hjelper vi deg gjerne med å skreddersy et opplegg dere sent vil glemme. Vi har lang erfaring med hva som funker bra ved ulike anledninger, og vi deler mer enn gjerne både tips, råd og idéer, og som alltid er eksepsjonell service vårt aller største fokus.

Vårt mål er at alle våre gjester føler seg hjemme Hos Moi på fiskebrygga i Kristiansand, og at vi oppleves som det perfekte samlingsstedet uansett anledning. For selv om mange forbinder fiskebrygga bare med sol, sommer, båtliv, konserter og måkeskrik, er Hos Moi det perfekte stedet for hyggelige stunder året rundt. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram for å holde deg oppdatert på både meny og arrangementer. Vi gleder oss til å se akkurat deg Hos Moi på Fiskebrygga i Kristiansand.