Velg en side

Engelsk musserende hos Moi

Torsdag 03. September kl. 18:30

Denne kvelden skal vi på «besøk» til England og smake deres fantastiske gode musserende viner.

Klimaendringene har hatt en dramatisk effekt på verdens vinproduksjon. I hovedsak har det faktisk gitt rom for å utforske helt nye muligheter for produksjon. England har bygget seg opp som en frontlinje for ny vinnende produksjon av kvalitets-vin; på områder som aldri tidligere har vært brukt til denne typen produksjoner.

Englands sørkyst har flere likhetstrekk med Champagne, både hva gjelder terroir, kalkholdighet i jorda, og historisk sett også klimatiske forhold. Dette selvsagt til stor irritasjon for Franskmennene !!!

I løpet av de siste 30 årene har Englands sør-kyst blitt et anerkjent område for vinproduksjon, med musserende viner som stadig returnerer hjem fra internasjonale konkurranser med pallplasseringer og gullmedaljer. Noen vinanmeldere påstår sågar at vinene er av bra nok kvalitet til å være en direkte konkurrent med sin sydlige nabo, men stemmer dette?

Foredragsholder er Liam Parsons , Sommelier/Vinkelner hos Moi Liam er opprinnelig fra Bristol, og har de 4 siste årene jobbet på Fiskebrygga hos Stian & Trond Sommeren 2019 bestod han sin sommelier utdannelse samtidig som han fulgte opp med å bestå WSET Level 3 Award Høsten 2019. Bli med på en kveld hvor vi skal smake noen av Englands beste musserende viner, og du kan gjør deg opp din egen mening!

Vi har kun 36 plasser tilgjengelig. Smittevern og avstander vil være godt ivaretatt.

Viner:

Ridgeview Bloomsbury Brut NV
Exton Park Blanc de Noirs NV
Bolney Cuvee Rose 2017
Nyetimber Blanc de Blancs 2010
Nyetimber Prestige 1086 2009 (siste 4 flaskene i Norge)

Kr 1195,- som inkluderer foredrag og smaking av hele 5 forskjellige musserende viner, aperitiff, samt 3 serveringer fra kjøkkenet med tilpasset mat.

KOMMENDE EVENTER

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.